Sign & Print Festival 2020: het hyperactieve zusje

Rowdy van den Nieuwenhuizen, Marketing Manager van Easyfairs, is in Gorinchem al flink op stoom richting Sign & Print Festival op 11 & 12 maart volgend jaar. Op basis van wensen van zowel standhouders en bezoekers van de dit jaar gehouden beurs Sign & Print Expo, is voor in het tussenjaar een creatief en interactief festival ontwikkeld.

Van den Nieuwenhuizen: “We kwamen tot de conclusie, dat een jaarlijkse Sign & Print Expo formule op dit moment niet zou passen in een Benelux gericht beurzenaanbod binnen de sign- en grafimediabranche. Besloten werd een tweejaarlijkse formule te hanteren, maar voor het ’tussenjaar’ iets anders te doen.” Van den Nieuwenhuizen zegt dat het festival idee vanuit de basis al onderscheidend is ten opzichte van hetgeen momenteel in de ‘events markt’ wordt aangeboden, met hierbij een perfecte balans tussen de vier ‘areas’ design, duurzaamheid, materialen en technologieën.

Hyperactief zusje

Van den Nieuwenhuizen wil nog meer nadruk leggen op de samenwerking tussen alle disciplines in de keten. “We merkten al dat de combinatie creatie/productie het tijdens de Expo heel goed deed. De creatieve doelgroep is wat ons betreft dan ook de focus naast de bestaande grafische doelgroep, die we beiden uiteraard in een juiste balans zullen bedienen tijdens het festival.”

Lees verder bij printmedianieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK