Schrijf je nu in voor het Sign & Print Festival

Registreer je nu voor het Sign & Print Festival op 11 en 12 maart in Gorinchem. Met code 9507 krijg je namens blokboek gratis toegang.

De sign & print industrie is een dynamische markt waarin continu nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, die ontstaan vanuit nieuwe trends, uitdagingen, oplossingen en toepassingen. Deze ontwikkelingen, én daarmee de wens vanuit bezoekers voor een jaarlijkse update, hebben ertoe geleid dat in het tussenjaar van Sign & Print Expo het creatieve Sign & Print Festival wordt georganiseerd.

Sign & Print Festival is het ‘hyperactieve zusje’ van Sign & Print Expo. Het betreft een intiem visueel concept in festivalsfeer waar creativiteit, interactie en innovatie hand in hand gaan.  Bezoek ons op 11 & 12 maart 2020 en ontdek (nieuwe) partners die de innoverende toepassingen, producten en diensten live op het festivalterrein presenteren. Onze 4 area’s hebben allen een uniek karakter, bol van interactie en ruimte voor echte verdieping. Neem een kijkje bij onze experts tijdens de vele live demo’s, interactieve workshops, interessante kennissessies en fascinerende exposities.

Registreer je met de blokboek code 9507.

 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK