Mimaki gaat alle grootformaat OKI printers verkopen

Vanaf 1 april 2020 zal Mimaki de grootformaat inkjetprinters, inkt en andere benodigdheden en onderhoudsonderdelen van OKI Data internationaal verkopen via het bestaande netwerk van Mimaki Engineering.

Mimaki Engineering Co., Ltd. en OKI Data Corporation, de printertak van de OKI Group, maken bekend dat zij een exclusieve, internationale verkoopovereenkomst voor de distributie van de grootformaat inktjetprinters van OKI Data hebben gesloten. De twee bedrijven startten in maart 2019 de eerste verkoopsamenwerking in Japan, die nu internationaal wordt uitgebreid.

Producten die onder deze internationale samenwerking vallen, zijn twee grootformaat inkjetprinters van OKI Data: de ColorPainter H3-104s en de ColorPainter M-64s (zie afbeelding). Deze printers zijn in staat om snel met hoge dichtheid te printen. Daarnaast gaat Mimaki Engineering de inkt en overige benodigdheden voor deze en andere grootformaat inkjetprinters van OKI Data verkopen. Eerder werden deze door OKI Data zelf verkocht. Mimaki Engineering zal ook het onderhoud van de machines verzorgen.

oki-color-painter

Mimaki Engineering ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt niet alleen commerciële inkjetprinters en snijplotters, maar ook de inkt en software die bij dergelijke producten wordt gebruikt. Mimaki Engineering heeft een uitgebreid netwerk van lokale dealers en partners in ongeveer 150 landen, die support leveren wanneer klanten vragen hebben of ondersteuning nodig hebben.

OKI Data heeft grote waardering voor de technologische mogelijkheden van Mimaki Engineering en de verkoop- en onderhoudsprestaties, als het gaat om de grootformaat inkjetprinteractiviteiten. OKI Data heeft er dan ook alle vertrouwen in dat de samenwerking het mogelijk maakt om bestaande klanten dezelfde betrouwbare kwaliteit te bieden en tegelijkertijd nog meer nieuwe klanten te kunnen bedienen.

Bron: www.mimaki.com

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK