IGO-POST print promotieartikelen in full colour op Mimaki-printers

Harold Pellenaars (r) en Lars Vreeke

Harold Pellenaars (r) en Lars Vreeke

UV-inkjetprinten is hét antwoord op de vraag naar het full colour beprinten van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Daarom heeft IGO-POST in Helmond onlangs geïnvesteerd in de nieuwste generatie vlakbed UV-inkjetprinter, de UJF-7151 plus van Mimaki. Hoe digitaal drukken ook hier terrein wint.

Vele miljoenen relatiegeschenken en promotionele artikelen, van blikken doosjes, sleutelhangers, paraplu’s, tassen, pennen tot USB-sticks worden in Helmond bedrukt. Het familiebedrijf IGO-POST heeft de toch al imposante productiehallen in Helmond onlangs nog verder uitgebouwd en beschikt over tientallen machines voor zeefdruk, tampondruk tot lasergraveren.
Een separate productieruimte is tegenwoordig ingericht voor digitaal drukken. Hier domineren de grootformaatprinters van Mimaki, geleverd door distributeur Dimix. Twee solventprinters voor het (roll to roll) bedrukken van stickers en banners, twee sublimatieprinters (ook roll to roll) voor het bedrukken van textiel, tassen en mokken, twee snijplotters en twee vlakbed UV-inkjetprinters. En sinds begin dit jaar beschikt IGO Post over de nieuwste generatie vlakbed UV-inkjetprinter, de UJF-7151 plus van Mimaki.
Lees het hele artikel.

 

 

 


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK