Sign&Print Festival van start

Vanochtend ging na heel veel turbulente dagen toch het Sign&Print Festival 2020 van start. De organisatie zegt er alles aan gedaan te hebben om de mogelijke effecten van het coronavirus zoveel mogelijk te elimineren.

sign-print-expo-dag-1Morgen is de redactie zelf aanwezig om de sfeer te proeven en een voorlopig evaluatiegesprek aan te gaan met marketing manager Rowdy van den Nieuwenhuizen. Hoe dan ook, het Festival maakt onder invloed van het coronavirus toch een ‘valse start’. Niemand is daar schuldig aan. De beursorganisatie niet, de exposanten niet en zeker de bezoekers niet. Iedereen, man of vrouw, jong of oud, wordt door het virus heen en weer geslingerd tussen feiten en fictie. Daarbinnen maakt iedereen haar of zijn afwegingen. Maar de redactie gaat morgen met plezier naar Gorinchem, al is het maar om te leren hoe het ‘elleboog tikken’ in de plaats is gekomen van het ‘handen schudden’.

Rowdy van den Nieuwenhuizen: “Doelstelling voor de eerste dag ruimschoots gehaald; om 18.00 hebben we in totaal 800 bezoekers verwerkt, we verwachten ook vanavond nog voldoende interesse.”

beeld: Ed Boogaard via Twitter

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK