Nieuwe VIGC-trainingen van start

Het aanbod VIGC-trainingen voor het eerste half jaar staan wederom op de website van printmediatrainingen.nl. Een gezamenlijk initiatief van printmedianieuws/blokboek en VIGC om de VIGC-trainingen in Nederland te verzorgen.

Helaas zijn de trainingen vooralsnog alleen online te volgen in één of meerdere dagdelen, opgesplitst in steeds twee of drie uur. Het aanbod omvat een aantal nieuwe interessante trainingen, waaronder:

Verder zijn vrijwel alle bestaande trainingen vernieuwd qua inhoud en opzet om ook beter aan te sluiten op de online methoden van lesgeven. De trainingen worden verzorgd door o.a.: Fons Put, Carl Van Rooy, Marc Mombaerts en Peter Luit.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK