Bob van Heyningen nieuwe CEO Ricoh Nederland

Bob van Heyningen (59) is benoemd als nieuwe CEO van Ricoh Nederland. Hij volgt Paul Nanninga op, die de stap maakt naar Ricoh’s global organisatie, in de rol van Managing Director Ricoh Global Services. 

Bob Van Heyningen
Bob van Heyningen

De nieuwe CEO Bob van Heyningen gaat verder op de door Ricoh Nederland reeds ingeslagen weg, met als doel het realiseren van duurzame groei en het vergroten van de winstgevendheid. Op korte termijn staat hij voor de uitdaging om Ricoh Nederland succesvol door de Covid-19 crisis te leiden. Bob van Heyningen is sinds 2015 werkzaam bij Ricoh Nederland als Chief Financial Officer (CFO). In die rol was hij verantwoordelijk voor Finance en Facility Management. Daarnaast bekleedde hij sinds 2018 ook de functie van Regional CFO bij Ricoh Europa. Bob heeft veel kennis van de Ricoh-organisatie en ruime ervaring in diverse managementrollen bij verschillende internationale ondernemingen. 

In zijn nieuwe functie wordt Paul Nanninga wereldwijd verantwoordelijk voor Ricoh Global Services. Met zijn commerciële kennis van de Europese en lokale markt kan hij een goede invulling geven aan zijn global rol. Bij Ricoh Nederland heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij het versterken van de organisatie.

Onder leiding van Bob van Heyningen wil Ricoh Nederland zich verder profileren als Digital Services Company. Organisaties vooruithelpen met innovatieve technologie, waardoor professionals optimaal kunnen werken en samenwerken. Klanten kunnen onveranderd vertrouwen op een hoog serviceniveau, en mede dankzij slimme oplossingen hun business blijven ontwikkelen en laten groeien.

Bron: persbericht Ricoh

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK