VIGC-trainingen vanaf begin april ook in Nederland

VIGC maakt in Nederland vanaf begin april haar start met de bekende ‘dagtrainingen’. Volgens Jos Steutelings is de behoefte aan korte gerichte trainingen in ons land groot genoeg.

Onder de naam Printmediatrainingen – Powered by VIGCorganiseren printmedianieuws en blokboek.com het aanbod van de Vlaamse trainingen in Haarlem. Verreweg de meeste trainingen omvatten één dagdeel van 4 uur over zeer uiteenlopende onderwerpen. De inhoud wordt verzorgd door de bestaande trainers die nu ook al het aanbod vanuit België verzorgen.

Jos Steutelings

Jos Steutelings (VIGC) is verheugd over de samenwerking: “We zien een toenemende behoefte aan korte gerichte trainingen, die uit 1 of maximaal 2 dagdelen bestaan en dus zeer to-the-point zijn. We passen het aanbod voortdurend aan, inspelend op trends en veranderingen binnen de branche.”

Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit (printmedianieuws en blokboek.com) ziet de activiteiten van printmediatrainingen als een logische stap in de uitgeefportfolio: “Uitgeven is niet meer beperkt tot alleen nieuws en achtergronden bij het nieuws op online platforms, maar omvat alles wat we kunnen doen om kennis en kunde te verbreden en verdiepen. Samen met VIGC bieden we de juiste mix van onderwerpen aan, die we in het komende najaar verder zullen uitbouwen.”

Voor de samenwerking is een aparte website opgezet, waarbinnen de aangeboden trainingen direct online kunnen worden geboekt. Bij voldoende belangstelling wordt bestudeerd in hoeverre een community onderdeel via social media kan worden aangeboden, of geïntegreerd binnen de website.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK