Eerste VIGC training In Nederland succesvol van start

De VIGC training ‘Intro Grafische Technieken’ vond afgelopen dinsdag plaats bij Wihabo in Geffen (dichtbij Den Bosch). 5 deelnemers namen deel aan de training, die door Marc Mombaerts werd gegeven.

Deze eerste editie van het trainingenaanbod van het VIGC werd gegeven in het kader van het in ons land opgezette initiatief printmediatrainingen.nl. De training vond
in-company plaats bij Wihabo. Het reguliere aanbod van de trainingen wordt gedoceerd in Haarlem. Jos Steutelings van het VIGC was aanwezig om de eerste training ‘mee te draaien’. Samen met docent Mombaerts maakte hij de volgende beeldimpressie.

Eerstvolgende training in Haarlem

De eerstvolgende training ‘Kostprijsbewust produceren’ vindt plaats op 2 april aanstaande in Haarlem. De training omvat één hele dag. Meer informatie en inschrijven via de website van printmediatrainingen.

 

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK