Eerste VIGC training In Nederland succesvol van start

De VIGC training ‘Intro Grafische Technieken’ vond afgelopen dinsdag plaats bij Wihabo in Geffen (dichtbij Den Bosch). 5 deelnemers namen deel aan de training, die door Marc Mombaerts werd gegeven.

Deze eerste editie van het trainingenaanbod van het VIGC werd gegeven in het kader van het in ons land opgezette initiatief printmediatrainingen.nl. De training vond
in-company plaats bij Wihabo. Het reguliere aanbod van de trainingen wordt gedoceerd in Haarlem. Jos Steutelings van het VIGC was aanwezig om de eerste training ‘mee te draaien’. Samen met docent Mombaerts maakte hij de volgende beeldimpressie.

Eerstvolgende training in Haarlem

De eerstvolgende training ‘Kostprijsbewust produceren’ vindt plaats op 2 april aanstaande in Haarlem. De training omvat één hele dag. Meer informatie en inschrijven via de website van printmediatrainingen.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK