VIGC start serie najaarstrainingen met: ‘Meer resultaat uit je website halen’

Op 12 september trapt het VIGC af met een serie najaarstrainingen in Haarlem, Turnhout en Gentbrugge. De nieuwe trainingen: ‘Meer resultaat uit je website halen’, is speciaal ontwikkeld voor printmediabedrijven die een stapje verder willen dan een ‘kale’ WordPress website.

webdesign-turnhoutDe training richt zich op een meer effectieve presentatie van cases, achterliggende productiemethoden en de betrokken productspecialisten. Ook gaat de training in op nut en noodzaak voor het al dan niet inrichten van een eigen webshop. De huidige ‘pagebuilder’ technologie maakt het mogelijk naast meer creatieve uitingen, vooral ook beter aan te kunnen op de mogelijkheden om, naast ‘platte’ pagina’s en berichten, vooral ook meer marktgerichte content in context met elkaar te laten zien. Alles met het doel de potentiële bezoeker relevantie te bieden, die tot betere resultaten moet leiden van de website.

Najaarstrainingen met uitgebreid aanbod

Het totale najaarstrainingenaanbod is te vinden op de website van printmediatrainingen. Nieuw zijn o.a. ook: Introductie digitale druktechnieken en Business Innovation Bootcamp. Daarnaast natuurlijk het reguliere aanbod, waaronder de nog altijd zeer populaire trainingen: Intro Grafische technieken en Kostprijsbewust produceren.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK