Reuze letters voor IJmuiden

Hoe trek je de aandacht van toeristen en verleid je ze om nog eens terug te komen naar jouw stad? Dat kan bijvoorbeeld met reuze letters! Net zoals de inmiddels beruchte ‘I am Amsterdam’ letters, ontwikkelde Citymarketing IJmuiden een marketingstrategie met reuze letters als onderdeel. Sign bedrijf MH Roadstyling vervaardigde deze letters: ‘Nieuw is dit fenomeen niet, wél speciaal is onze kwaliteit!’

“De letters voor IJmuiden zijn gemaakt van een door onszelf ontwikkeld procedé. Ze zijn waterbestendig, vuilafstotend en keihard. Dat maakt ze tot een uniek product!”, geeft Fön Schulpen van MH Roadstyling aan op de website van het bedrijf uit het zuiden. “Een voorwaarde vanuit de opdrachtgever was namelijk, om ze bestand te maken tegen vandalisme. Traditionele letters zijn redelijk fragiel omdat ze van kunststof zijn.”

De reuze letters gaan de komende tijd op tournee. Na de onthulling tijdens Havenfestival IJmuiden zijn ze verhuisd naar de Felison Cruise Terminal, en gedurende de zomer zullen ze te zien zijn op diverse festivals en dorpsfeesten.

Bron: MHroadstyling.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK