Reuze letters voor IJmuiden

Hoe trek je de aandacht van toeristen en verleid je ze om nog eens terug te komen naar jouw stad? Dat kan bijvoorbeeld met reuze letters! Net zoals de inmiddels beruchte ‘I am Amsterdam’ letters, ontwikkelde Citymarketing IJmuiden een marketingstrategie met reuze letters als onderdeel. Sign bedrijf MH Roadstyling vervaardigde deze letters: ‘Nieuw is dit fenomeen niet, wél speciaal is onze kwaliteit!’

“De letters voor IJmuiden zijn gemaakt van een door onszelf ontwikkeld procedé. Ze zijn waterbestendig, vuilafstotend en keihard. Dat maakt ze tot een uniek product!”, geeft Fön Schulpen van MH Roadstyling aan op de website van het bedrijf uit het zuiden. “Een voorwaarde vanuit de opdrachtgever was namelijk, om ze bestand te maken tegen vandalisme. Traditionele letters zijn redelijk fragiel omdat ze van kunststof zijn.”

De reuze letters gaan de komende tijd op tournee. Na de onthulling tijdens Havenfestival IJmuiden zijn ze verhuisd naar de Felison Cruise Terminal, en gedurende de zomer zullen ze te zien zijn op diverse festivals en dorpsfeesten.

Bron: MHroadstyling.nl

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK