Studio-Online neemt Brandviews over 

Studio-Online neemt de activiteiten over van corporate video-specialist Brandviews. Met deze overname breidt Studio-Online zijn dienstenportfolio uit in de zakelijke markt. Alle medewerkers zijn meegegaan in de overname.
Studio-Online is een full-service beeldbureau voor creatie, bewerking en beheer van beeld. Klanten zijn uitgeverijen, zoals Hearst en Sanoma, met titels als: Quote, ELLE, Margriet en Autoweek, banken, retailers en verzekeraars, zoals SNS, De Volksbank en Univé. Het bedrijf begon als serviceverlener voor het ‘kostengunstig’ vrijstaand maken van beelden. Vanuit de studio werden vooral buitenlandse bedrijven aangestuurd.
Brandviews is sinds 2011 actief in de corporate videomarkt. Het bureau produceert hoogwaardige (storytelling) content: video, studio, animatie en motion graphic. Brandviews brengt merken sterk in beeld. Dit doet ze voor bedrijven, zoals: NCOI, KLM, Hertog Jan en TCS Amsterdam Marathon, en voor tijdschriften als: Psychologie Magazine, Happinez, Yoga Magazine, Runner’s World en Bicycling.
“Ik zie in deze overname een prachtige kans voor beide organisaties om elkaar te versterken”, aldus Pieter Veenema, directeur van Studio-Online. “Bedrijven zetten steeds vaker video in, en door de overname van Brandviews geven wij onze beeldambities, waarmee wij in 2006 gestart zijn, nog meer vorm: de complete partner in beeld zijn voor onze klanten. Beitske Stoelinga, Creative Director Brandviews: “Bedrijven kunnen niet meer om video heen. Met Studio-Online vergroten we onze positie in de zakelijke markt. Dit zijn stuk voor stuk interessante klanten voor wie wij graag mooie (video) content willen maken.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK