Studio Dumbar wordt onderdeel van Dept

BB160905 DumbarOntwerpbureau Studio Dumbar wordt onderdeel van Dept. Studio Dumbar blijft onder haar eigen label en eigen management opereren als onderdeel van het Dept netwerk van bureaus.
Dept bestaat uit de agencies TamTam, Expand Online, a friend of mine, Second Degree en Building Blocks. Met Studio Dumbar groeit het netwerk uit naar 375 medewerkers met een gezamenlijke omzet van ruim €50 miljoen en kantoren in Nederland, UK, US en Spanje.

Opgericht in 1977 door Gert Dumbar, staat Studio Dumbar aan de wieg van veel bekroonde identiteiten van merken als de NS, de Nederlandse politie en Transavia. In de internationale designwereld is Studio Dumbar een toonaangevende naam en één van de meest bekroonde bureaus.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK