Cross Media Awards 2019 van start

De Cross Media Awards worden eens per jaar uitgereikt. Dit jaar vindt de zevende editie plaats tijdens het Cross Media Diner in NH Collection Amsterdam Barbizon Palace: een geweldige avond met diner, netwerkborrel, feest en de beste cross media cases van Nederland.

Alle ingezonden cases worden gepubliceerd op de websites van Nederlands MediaNetwerk of Marketing Report. Alle genomineerde en winnende cases worden gepubliceerd in het Cross Media Jaarboek.

De voorzitter van de Cross Media Awards Jury is Guido van Nispen, een al even veelzijdig als ervaren bestuurder en toezichthouder, met een lange staat van dienst in media en cultuur. Momenteel is hij onder meer onafhankelijk adviseur en commissaris bij Cinekid, vice-voorzitter van de Raad van Commissarissen van de World Press Photo Foundation en adviseur van de Raad voor Cultuur. Van 2012 tot en met 2017 was hij CEO van het ANP, tot medio 2018 was hij commissaris bij het Triodos Cultuurfonds.

Guido van Nispen: “Het verbinden van verhalen die er toe doen met mensen die er toe doen, is een van de belangrijkste middelen om met elkaar onze maatschappij vorm te geven. Welke verhalen en welke mensen, dat is voor iedereen anders. De juiste verbinding daarbij maken is echter voor iedereen van het grootste belang. Mediabedrijven zijn als geen ander in staat die verbindingen te leggen. Daarom is het voor mij een eer om dit jaar de Crossmedia Awards Jury als onafhankelijk voorzitter mee te mogen vormgeven. Ik kijk, samen met mijn mede juryleden, uit naar de inzendingen die zonder twijfel laten zien wat Nederland in huis heeft.”

De volledige jury staat hier

De awards worden uitgereikt in acht categorieën:

Cross Media Awards 2019 zal plaatsvinden op woensdag 24 april in NH Collection Amsterdam Barbizon Palace.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK