2020 agenda printmediatrainingen online

Na de start van printmediatrainingen (powered by VIGC) in 2019, is het programma voor 2020 voorzien van een frisse update met nieuwe trainingen en natuurlijk de bestaande succesvolle bestaande trainingen.

DRUPA

DRUPA zal in 2020 deel uitmaken van zowel het voorjaars- als het najaarsprogramma. Op 18 februari wordt de training ‘Waar gaan we heen? Markten, Trends en Cijfers’ gehouden in Turnhout, de dag daarop volgend in Haarlem. In het najaar wordt vooral ’teruggekeken’ naar de belangrijkste ontwikkelingen in het inkjet segment, welke door de trainers tijdens hun bezoeken aan DRUPA zullen worden opgetekend. Deze vinden plaats op 9 en 10 september in resp. Haarlem en Turnhout.

Nieuw

Nieuw is de training ‘Waar het ECHT om gaat bij inkjet’. Deze zal door Dirk Vansteenkiste worden gegeven op 7 mei in Turnhout en op 14 mei in Haarlem. Ook nieuw is de training ‘Packaging Unboxed. Technische- en functionele vereisten’. Jeannot Vereecken zal deze training geven op 17 maart in Haarlem en op 19 maart in Turnhout.

Vernieuwd

De bestaande training ‘Introductie in Online Print. Structuur, markten en trends’ wordt herschreven en zal door Peter Luit worden gegeven op 23 september in Haarlem en op 24 september in Turnhout.

Inschrijven op alle bovenstaande trainingen is nu al mogelijk via de website van printmediatrainingen.

 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK