Skip to content
Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

LabelExpo viert 40 jarige editie

Een unieke formule die nog steeds veel bezoekers trekt. Met een bestaan van 40 jaar een prestatie van formaat. Met 4 dagen, 9 hallen en 600 standhouders opent LaelExpo op 24 september haar deuren in Brussel.

Labelexpo Europe is ’s werelds grootste beurs voor de etiketten- en verpakkingsbedrukkingsindustrie – met meer producten, meer introducties en meer live demonstraties! Een early-bird entreekaart is nog tot 14 september verkrijgbaar voor 60 euro, daarna kost de entree 80 euro (voor alle 4 de beursdagen).

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
De Redactie

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK

Scroll To Top