VKGO zoekt bestuursleden

Netwerkorganisatie VKGO is op zoek naar nieuwe bestuursleden.
De ruimte is ontstaan omdat een aantal bestuursleden hun taken hebben neergelegd. Het gegeven dat de vereniging niet in staat is geweest door de coronacrisis bijeenkomsten te organiseren, heeft daar toe bijgedragen
.

Vkgo Bij Probo 1

“Het is het moment om een nieuwe start te maken,” zeggen de huidige bestuursleden. “We willen af van de conventionele bestuursstructuur maar naar een gelijkwaardige groep mensen die het leuk vinden om energie te steken in onze industrie. Zeker nu betere tijden aanbreken is het nodig dat we leuke en leerzame initiatieven ontwikkelen voor onze leden in 2021.”

VKGO is een brancheorganisatie die samenkomen en samenwerken hoog in het vaandel heeft staan. Zeker nu is het bij elkaar komen om inspiratie, ideeën en kontakten op te doen meer dan nodig. Juist als we weer bij elkaar mogen komen, wil de vereniging er zijn voor iedereen in de printindustrie. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij het secretariaat van VKGO, dat sinds het begin van dit jaar gevoerd wordt door Henk Griffioen.

info@vkgo.nl.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK