MailStreet investeert in couverteersysteem

BB160404 mailstreetOnlangs installeerde MailStreet in Deventer een tweede W+D, voormalig Buhrs ITM, BB700 couverteersysteem. All Mailing Solutions leverde het systeem.

Het W+D BB700 couverteersysteem is volledig servo aangestuurd. Dit maakt het instellen van het systeem zeer gemakkelijk.
Het systeem is uitgerust met verschillende toevoerstations en met enkelbladfeeder, ook wel transactioneel kanaal genaamd, compleet met 2 leescamera´s die overal in het systeem te plaatsen zijn. Door de closed-loop verwerking is de datastroom in de verwerking binnen MailStreet sluitend.

Voor MailStreet is communicatie méér dan het verzenden van fysieke of digitale boodschappen en berichten. Zij zorgen ervoor dat informatie persoonlijk én onderscheidend bij de klant binnenkomt, ongeacht via welk kanaal.

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK