Nieuwe Kern-couverteermachine voor Pondres

Kern - PondresPondres heeft een Kern 3500 couverteersysteem aangeschaft. ‘Die investering was nodig om onze opdrachten vanuit de financiële wereld snel en betrouwbaar te kunnen verwerken. Bovendien sluit de Kern 3500 naadloos aan op onze White Paper Factory opstelling. Wie documenten snel en gepersonaliseerd wil printen, kan ze nu net zo snel laten couverteren’, zegt Ludo Verhiel, client service manager bij Pondres. Volgens Verhiel besteden steeds meer organisaties in de financiële sector het printen en verwerken van documenten uit. ‘Daarvoor eisen ze een 100% foutloze verwerking. Iedere envelop moet de juiste inhoud hebben.’ Die ‘closed loop’, ofwel volledig gecontroleerd documenten te kunnen verwerken, kan Pondres als fullservice dienstverlener in datagedreven marketing en fullfilment leveren, mede dankzij het nieuwe Kern couverteersysteem.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK