Pondres is Tilburgs bedrijf van het jaar 2020!

Voor de 26e keer is deze week de BORT-prijs uitgereikt: een onderscheiding voor een bedrijf dat zich op een bijzondere manier profileert binnen Tilburg.

Drukwerk

Van de drie genomineerden: Leseman Car Care, Pondres, Vollenhoven Olie, ging Pondres er met de BORT-prijs 2020 vandoor! 

Lokaal ondernemen is een belangrijke pijler bij Pondres. Het Tilburgse bedrijf verzorgt al ruim 60 jaar voor persoonlijke klantcommunicatie, zowel offline als online. Met als belangrijke tak fulfilment, het logistieke proces van bijvoorbeeld webshops. In haar dienstverlening werkt Pondres graag met lokale partners, waaronder andere ondernemers en de gemeente Tilburg.  

Maarten Wolders Pondres
Maarten Wolters

CFO Maarten Wolters licht toe: “Samenwerken en samen groeien hebben voor mij prioriteit. Ik geloof in de kracht van een lokale netwerkeconomie. Dit alles met een gezamenlijk doel: elkaar versterken en tot duurzame, innovatieve oplossingen te komen. Samen vernieuwen, oplossingen bedenken op het gebied van IT en voor iedereen een kans creëren op de arbeidsmarkt. Daar maken wij ons bij Pondres sterk voor.” 

BORT-prijs 2020

Deze regionale focus is niet onopgemerkt gebleven. Pondres werd voorgedragen door collega-ondernemers voor de BORT-prijs 2020. En na een uitgebreide screening beoordeelde de jury dat Pondres het hoogst scoorde op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid en de toegevoegde waarde voor de stad. Wolters: “We zijn er trots op om een bedrijf voor én door Tilburgers te zijn. Deze prijs is daar een prachtige blijk van waardering van!”

Bron: persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK