Kluwer verandert naam in Wolters Kluwer

Flag Wolters KluwerHet internationale uitgeefconcern Kluwer verandert haar naam in Wolters Kluwer, om de zichtbaarheid en de herkenbaarheid van het merk verder te vergroten.

Door deze wereldwijde rebranding wil het concern de positionering van Wolters Kluwer vergroten. In een schrijven stelt CEO Frans Klaassen: “Kluwer heet vanaf vandaag Wolters Kluwer en we verwoorden onze missie, zoals in andere landen, met de slogan: “When you have to be right”. Dit geeft duidelijk aan wat onze ambitie is: we zijn er voor u wanneer het er echt op aan komt!”
Naast de naamsverandering verandert er niets bij het concern, de doelstelling blijft om de doelgroepen in hun dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen met kennis, software, expertise en advies. Klaassen spreekt wel uit te willen blijven innoveren, vooral op de door klanten gewenste gebieden.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK