Naam FujiXerox verandert in Fujifilm Business Innovation

Vanaf 1 april verdwijnt de toevoeging Xerox van het Japanse bedrijf. Daarnaast zal de Japanse onderneming haar huidige technologie-overeenkomst met Xerox per 31 maart 2021 niet voortzetten.

fujixeroxBinnen deze situatie zullen de nu bestaande ‘beperkingen’ op verkoopgebied binnen Azië en het ‘Stille Oceaan gebied’ komen te vervallen, en kan de nieuwe onderneming zich ook wereldwijd ontwikkelen. President en vertegenwoordigend directeur Kouichi Tamai zei dat daarmee nieuwe mogelijkheden ontstaan om met het ‘nieuwe’ merk nieuwe producten en markten te ontwikkelen. Ook zegt het bedrijf nu makkelijker beslissingen te kunnen nemen in mogelijke investeringen in andere bedrijven, het opbouwen van allianties en het nastreven van mogelijke overnames.

Ondanks de beëindiging van de technologie-overeenkomst zei ‘Fuji Xerox’ dat zijn productleveringsovereenkomst met Xerox van kracht zal blijven.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK