Drie dagen drie beurzen in Düsseldorf

Vandaag is het ‘gewone leven’ weer van start gegaan. Niet bepaald een weekje waarin het bezoeken van een beurs meteen op de agenda staat. Toch staan in Düsseldorf de deuren vanaf morgen open voor Visom 2020, PSI en PromoTex Europe.

viscom2020Het beurzentrio Viscom 2020PSI en PromoTex Expo trok in de 2019 editie maar liefst 40.500 bezoekers. De drie evenementen omvatten alles op het gebied van visuele communicatie, textiel en promotionele producten. Viscom wordt gehouden in hal 13, met directe toegang via de ingangen Oost en Noord-Oost. PromoTex Expo vindt plaats in (een deel van) hal 12 en PSI vult de hallen 9 tot en met 12. PSI is alleen toegankelijk op uitnodiging van een aangesloten lid.

Jan Vroegop zal voor printmedianieuws binnenkort verslag doen van de 2020 editie.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK