Vanaf vandaag Viscom in Düsseldorf

Reed Exhibitions houdt vanaf vandaag de signbeurs Viscom in de Messe in Düsseldorf. De beurs wordt gecombineerd met de evenementen PSI (relatiegeschenken) en PromoTex (promotie- sport- en werkkleding). De Viscom beurs producten en diensten, tonen van zo een 200 standhouders. Er worden ca. 8000 bezoekers verwacht.

Het aantal titels in dit segment groeit onder invloed van de groei in de signmarkt. Toch heeft Viscom een andere positionering gezocht ten opzichte van bijvoorbeeld Fespa, en zoekt de groei vooral in het tonen van praktische communicatiemogelijkheden, gebaseerd op technieken afkomstig uit het signsegment. Ook richt de beurs zich meer op digital signage, een nog relatief nieuwe markt, waarbij naast content creatie, vooral de (real-time) digitale distributie andere vaardigheden vraagt van de van oorsprong op print gerichte bedrijven. De toegangsprijs bedraagt online 20 euro. Voor een kaartje ‘bij de deur’ betaal je 36 euro. De beurs is geopend van 09.00 uur ’s morgens tot 18.00 uur ’s avonds.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK