Fujifilm Business Innovation vanaf 1 april met nieuwe leiding

Hisanori Makaya wordt CEO van het nieuwe bedrijf, eerder bekend onder de naam FujiXerox. Samen met nog een aantal veranderingen in de top van het bedrijf begint de nieuwe onderneming aan een nieuwe actieve periode, waarin het bedrijf zijn producten en diensten ook zelfstandig in Europa gaat vermarkten.

De samenwerking tussen Fujifilm en Xerox stamde al uit 1962. Een breuk tussen partijen resulteerde uiteindelijk in de naam Fujifilm Business Innovation. Dat werd veroorzaakt door een overnamepoging van Xerox door Fujifilm. Daarna is veel gebeurd, zoals onder andere ook de bekende poging van Xerox om HP over te nemen.

Opmerkelijk is de positie van de bekende Iridesse Production Press. Deze machine zal nu door zowel Xerox als door Fujifilm Business Innovation op de markt worden gebracht. Welke verschillen dat qua product, services en support met zich mee zal gaan brengen is nog niet bekend. De machine werd in Japan ontwikkeld bij het voormalige FujiXerox.

Bron: Fujifilm Business Innovation

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK