Belgische Paper Reach Survey interessante optekening bereik printmedia

De website Paper Reach Survey is een initiatief van bpost en heeft daarmee wel een beetje een ‘eigen belang’ gehalte in het onderzoek naar het bereik van printmedia. Gelukkig wordt het initiatief gesteund door UMA (United Media Agencies), UBA (United Brands Association) en ACC (Association of Communication Companies).

Paper Reach Deelnemers
Paper Reach Onderzoek België

Op basis van een aantal te kiezen criteria laat het onderzoek de resultaten zien hoe printuitingen worden beleefd in verschillende sectoren. Daarnaast worden de effecten van de consumptie van offline media vergeleken met online. De pagina ‘key takeaways‘ is misschien wel de meest interessante pagina, waar een aantal gemiddelden worden getoond, samen met een klein aantal korte reacties van partijen uit de markt.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK