NOM en GfK gaan samen totaal bereik publiceren

NOM en GfK gaan samen totaal bereik publiceren. NOM (Nationaal Onderzoek Multimedia), verantwoordelijk voor het leveren van bereikcijfers van dagbladen en magazines, heeft GfK gevraagd om te helpen bij het opzetten en uitvoeren van de fusie tussen NOM en NOBO. Voortaan worden de printbereikcijfers van NOM gecombineerd met de online bereikcijfers van NOBO. Zo krijgen uitgevers en mediaplanners inzicht in de mate waarin printmerken op alle verschillende platformen (papier, pc/laptop, tablet, smartphone) gelezen worden.

NOM vertegenwoordigt alle marktpartijen: NDP Nieuwsmedia (NDP), Magazine Media Associatie (MMA), Platform Media Adviesbureaus (PMA) en Bond van Adverteerders (BVA). GfK verzorgt de methodologische consultancy en data science expertise om deze geïntegreerde bereiksdata op kwartaalbasis te publiceren. De eerste publicatie wordt aan het einde van het jaar verwacht.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK