Interessante studie over invloed out-of-home reclame op snelwegen in Australië

Afgelopen week publiceerde sign.nl een zeer lezenswaardig verhaal over de invloed van reclame-uitingen langs wegen, en met name snelwegen. De resultaten zijn positiever dan je als nietsvermoedende automobilist zou denken.

Het Australische Outdoor Media Association deed onderzoek, en concludeert dat goede digitale buitenreclame zelfs van positieve invloed kan zijn op bestuurders. Lees het complete artikel op de website van sign.nl. Voor wie niet lezen wil, onderstaand een samenvattende videoreportage met de conclusies.

Bron: sign.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK