Interessante studie over invloed out-of-home reclame op snelwegen in Australië

Afgelopen week publiceerde sign.nl een zeer lezenswaardig verhaal over de invloed van reclame-uitingen langs wegen, en met name snelwegen. De resultaten zijn positiever dan je als nietsvermoedende automobilist zou denken.

Het Australische Outdoor Media Association deed onderzoek, en concludeert dat goede digitale buitenreclame zelfs van positieve invloed kan zijn op bestuurders. Lees het complete artikel op de website van sign.nl. Voor wie niet lezen wil, onderstaand een samenvattende videoreportage met de conclusies.

Bron: sign.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK