Drukkerij Jansen kiest voor een W+D BB300 couverteersysteem!

Onlangs heeft Drukkerij Jansen te Hoeselt België de stap gemaakt een W+D, voormalig Buhrs ITM, BB300 10K couverteersysteem te installeren. Door ook in een lees couverteersysteem te investeren, geeft Jansen de mogelijkheid de kortere doorlooptijden te halen. Het W+D BB300 systeem is robuust, modulair op te bouwen, zeer flexibel in het gebruik en kennen een ongekende netto output.
Het persbericht:
Na een uitstekend traject, doorlopen samen met All Mailing Solutions, AMS, hebben wij de optimale configuratie kunnen bepalen. Ondanks dat het hier een jong gebruikt systeem betreft, heeft AMS het systeem precies zo kunnen opbouwen en uitrusten met de modules die wij nodig hebben. Het was zelfs voor AMS mogelijk het systeem uit te rusten met een additioneel camerasysteem voor matching, en het geheel compleet te maken met een nieuw HSA inkjet systeem voor read&print. Het all-in pakket, zijnde levering, installatie en uitgebreide training, hebben ons het vertrouwen gegeven waar wij naar op zoek waren. Dit alles maakt het voor ons mogelijk om nu zelfs de meest complexe postale opdrachten in huis te verwerken, aldus de heer Dirk Jansen, eigenaar Drukkerij Jansen.

Drukkerij Jansen
Drukkerij Jansen is een modern bedrijf met up-to-date grafische en digitale mogelijkheden, die al uw klassieke werken en ook uw digitaal aangeleverde documenten zonder problemen voor u kan omzetten in kwaliteitsdrukwerk in één-, twee-, vierkleurendruk.
Drukkerij Jansen biedt een full-service, van verzorgen van lay-out zorgen tot drukwerk veredelen met vernis, UV-lak, reliëfdruk, perforatie, stansen en nu dus ook postaal verzenden.

All Mailing Solutions BV
AMS is de officiële distributeur van de W+D Direct Marketing Solutions couverteersystemen (voormalig Buhrs ITM) voor Nederland en Belgie. Voor alle technische en commerciele vragen omtrent deze couverteersystemen is AMS uw aanspreekpartner.
AMS heeft veel onderdelen voor de W+D, voormalig Buhrs ITM, couverteersystemen op voorraad. Uiterst ervaren en gecertificeerde technische medewerkers staan voor u klaar om elke vraag te beantwoorden en de technische service en ondersteuning te bieden die u mag verwachten.
www.allmailing.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK