PostNL bestelt nieuw couverteersysteem

PostNL Communicatie Services heeft bij Intimus vier nieuwe hoogvolume couverteersystemen gekocht. ‘Daarbij zijn we niet over één nacht ijs gegaan’, zegt Gert-Jan Vollema, Manager Operations. ‘Uiteraard hebben we zorgvuldig gekeken naar de nieuwste technologieën op dit gebied. Ook de timing was belangrijk, want inmiddels zijn onze activiteiten samengevoegd met die van Euro Mail. Wij zijn uit Utrecht verhuisd naar Berkel en Rodenrijs en opereren van daaruit onder één dak, gezamenlijk onder onze nieuwe naam Communicatie Services. Voorheen was dat Billing & Document Solutions. De aanschaf van de nieuwe systemen paste goed in dat plaatje. De nieuwe couverteersystemen hebben een hogere verwerkingssnelheid ten opzichte van oudere generatiesystemen. Daardoor houden we met minder systemen dezelfde netto-output capaciteit. Ook hebben we gekozen voor een in-line enveloppen inkjet oplossing, waarmee we op dezelfde hoge snelheid enveloppen kunnen adresseren en voorzien van klantlogo’s. Daarmee maken we weer een mooie stap in ons whitepaper proces.’ (Leverancier Pitney Bowes via Intimus)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK