Thijs Jansen van Vandenberg in Maarn: “Flexibiliteit is cruciaal”

Het lijkt een open deur, de openingszin van het recent verschenen krantenartikel over Vandenberg uit Maarn. Een bedrijf met een flinke hoeveelheid bagage in diverse communicatiedisciplines.

Erik van den Berg is samen met Jansen eigenaar van het al sinds 1928 bestaande bedrijf. Jansen heeft al een lange staat van dienst bij het bedrijf. Het van oorsprong puur grafische bedrijf is in de loop van de afgelopen decennia volledig ‘omgebogen’ naar een creatieve dienstverlener.

Vandenberg

Jansen zegt in het artikel dat ze meteen na de eerste persconferentie hebben geschakeld op alle niveaus, zowel intern als extern. Het bedrijf verzorgt nog steeds veel drukwerk maar in de coronaperiode daalde de aanvragen snel, maar namen presentaties en videoproducties juist in hoog tempo toe.

Het artikel (Telegraaf) is geschreven in het kader van een reeks afleveringen over de wijze waarop bedrijven inspelen op de huidige economische situatie.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK