Sign & Print Expo 2021 naar 8, 9 en 10 juni 2021

Sign & Print Expo 2021 heeft bekendgemaakt dat het event, oorspronkelijk gepland in het voorjaar op 16, 17 en 18 maart 2021, verplaatst wordt naar juni 2021.

Signprintexpo Logo 2020
Nieuw beursdata, nieuw thema, nieuwe webiste

Hiermee geeft de organisatie gehoor aan de vraag vanuit exposanten en bezoekers, die de beursplanning in het voorjaar van 2021 vol zagen lopen. Tegelijkertijd heerst er nog veel onzekerheid omtrent de ontwikkeling van de huidige pandemie. Door het event te verplaatsen naar juni 2021 wordt de kans groter geacht dat het event, met of zonder veiligheidsmaatregelen, doorgang kan vinden. De bekendmaking van deze verplaatsing gaat gepaard met de lancering van een nieuw thema, met een nieuwe website. 

Van den Nieuwenhuizen licht verder toe: “In de afgelopen periode zijn de eerste maanden van het voorjaar van 2021 enorm vol gepland met de verplaatsingen van events. We organiseren Sign & Print Expo voor de nationale grafimedia- en sign industrie en voor deze bedrijven is het van belang inspiratie en kennis op te doen tijdens beurzen en events. Samen met onze huidige exposanten hebben we de beslissing genomen Sign & Print Expo 2021 te verplaatsen naar het einde van het voorjaar.” De nieuwe datum zorgt voor een betere spreiding qua events in het voorjaar en biedt exposanten tevens de mogelijkheid om na Drupa 2020 de nieuwste trends en ontwikkelingen te tonen aan het Nederlandse publiek op Sign & Print Expo 2021.

Who is the artist?

De nieuwe visual van Sign & Print Expo is geïnspireerd op bekende werken van beroemde kunstenaars, zowel uit het verleden als het heden. Naast het welbekende Louvre zijn kunstwerken van onder andere Michelangelo, Dali, Van Gogh, Banksy en Picasso verwerkt in de visual. De afgebeelde dame vertegenwoordigt de grafische- en sign industrie middels de CMYK kleuren die karakteriserend zijn voor deze industrie. De dame is opgemaakt in een authentieke kunstvorm die bedacht is door Shepard Fairey, een hedendaagse straatkunstenaar die zich op zijn beurt liet inspireren door het dadaïsme.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK