De ambities van Thijs Claes bij de Belgische drukkerij Daddy Kate

In de Belgische zakenkrant De Tijd staat een lezenswaardig verhaal over de Belgische Drukkerij Daddy Kate uit Sint-Pieters-Leeuw, net ten zuidwesten van Brussel.

Thijs Claes is inmiddels 10 jaar CEO van Daddy Kate met zo een 100 werknemers, 21 miljoen euro omzet en ca. 1 miljoen winst voor belasting. Van oorsprong is Thijs Claes filosoof en leraar Nederlands. En hij had al helemaal geen interesse om directeur van de drukkerij van zijn ouders te worden.

Daddy Kate

Toen hem werd gevraagd baas te worden met ‘booking.com’ als gedroomde referentie, werd zijn belangstelling gewekt. Het verhaal laat een fraai stuk historie van ruim 10 jaar zien van een drukkerij waar zijn oom de de boekhouding deed, maar niemand wist hoe de zaak ervoor stond. In de crisiperiode kelderde de omzet met 30% en Claes moest het maar zien te redden.

Lees verder bij De Tijd

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK