Drukkerij Claes-Roels en The Factory Brussels fuseren

ClaesEen opvallende fusie bij onze Zuiderburen. Drukkerij Claes-Roels en communicatiebedrijf The Factory Brussels gaan samen verder en worden daarmee het vierde grootste communicatiebedrijf-met-drukkerij in de Belgische markt van commerciële vellenoffset. ‘We kiezen ervoor om samen, als grotere organisatie, communicatiediensten in de brede zin aan te bieden aan klanten, zowel online als op papier’, zegt Thijs Claes, algemeen directeur van Claes-Roels en van het fusiebedrijf. Het bedrijf biedt diensten op het gebied van branding, print, online en graphic design.
Het nieuwe fusiebedrijf telt zo’n 130 vaste medewerkers en is goed voor een geschatte (operationele) omzet van zo’n 25 miljoen euro. Er zal nog een andere naam voor het bedrijf komen en op termijn zal men verhuizen naar één gemeenschappelijke locatie in Brussel.
Bron: GrafischNieuws

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK