500 ‘Nederlandse’ Charlie Hebdo’s

Na de aanslagen vorige week in Parijs op de redactie van Charlie Hebdo, is besloten om komende uitgave van het magazine te laten verschijnen in een oplage van drie miljoen stuks. Deze zullen internationaal worden verspreid. Van het Franse satirische tijdschrift, dat normaal niet in Nederland verschijnt, zullen waarschijnlijk 500 exemplaren via AKO-winkels en andere verkooppunten in ons land landelijk worden verspreid. Distributeur Betapress had om 2500 exemplaren voor Nederland gevraagd, maar kreeg maar 500 toegewezen. Dat betekent dat per verkooppunt vanaf komende woensdag slechts enkele magazines te verkrijgen zullen zijn.
Bron: villamedia.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK