Ziegler papier opent Nederlandse vestiging

De Zwitserse papierfabrikant Ziegler opent een vestiging in Amsterdam. Vanuit deze vestiging zullen de Benelux, Duitsland en Engeland worden bediend. Een opvallende beslissing van dit in Grellingen gevestigde familiebedrijf om Duitsland vanuit Nederland te  benaderen. Die beslissing is in belangrijke mate ingegeven door de nieuw aangestelde salesmanager, de Nederlander Arthur Snel die zijn sporen bij Crown van Gelder verdiend heeft.

ziegler

Ziegler is een betrekkelijk kleine papierfabrikant met ongeveer 150 medewerkers. De papiermachine produceert jaarlijks 72.000 ton speciaal papier in de gewichtsklassen van 40 gram tot 400 gram.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK