Amerikaanse drukker opent vestiging in Bergen op Zoom

finelineDe Amerikaanse etikettendrukkerij FineLine Technology opent na de zomer een vestiging in Halsteren (gemeente Bergen op Zoom). De drukkerij produceert tickets, labels (RFID, barcode) en bedrukte verpakkingen voor retailers, leveranciers en fabrikanten. FineLine Technology wil vanuit deze nieuwe, Nederlandse vestiging de Europese en eventueel Afrikaanse markt bedienen. De plek, dichtbij de havens van Rotterdam en Antwerpen die via de nieuwe A4 verbonden zijn, lijkt hiervoor volgens de Amerikanen de juiste locatie. Bij de nieuwe drukkerij zou plek zijn voor 75 tot 100 werknemers. Fine Line Technology heeft onder meer vestigingen in Amerika, Canada, China en Hong Kong.
Bron: omroepbrabant/grafischnieuws


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK