Nederlandse Pumbo ook in Frankrijk

Het Nederlandse self publishing platform Pumbo (www.pumbo.nl) is al een succes in Nederland. Pumbo helpt auteurs en uitgevers bij het drukken (offset/digitaal) en uitgeven van boeken. Nu gaat Pumbo ook voor de Franse markt. Op de Franstalige website vinden Franse auteurs dezelfde services en tools als die auteurs in Nederland gewend zijn. “We zijn in 2016 gestart met een pilot in Frankrijk. Vrijwel direct na het live zetten van de eerste versie van onze Franstalige website, werden we overstelpt door orders uit Frankrijk. Franse auteurs waarderen het gemak waarmee ze hun eigen boek bij Pumbo laten drukken. Door al deze positieve resultaten, zetten we vanaf vandaag ook vol in op de Franse markt”, zegt Yordy Spoor, mede-eigenaar van Pumbo, in het persbericht. Pumbo sluit niet uit dat er in het komende jaar nieuwe internationale pilots worden opgestart.

Bron: Pumbo

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK