BIS realiseert Curved LED wall AFAS Circustheater

Indrukwekkende LED wall!

Dinsdag 10 oktober 2017 is de grootste Samsung Curved LED wall in de Benelux in gebruik genomen. Niet te missen, LED-billboard anno 2017. Technologische ontwikkeling, zoals een groot theater ook in Nederland gewoon mag hebben.
In opdracht van musicalproducent Stage Entertainment, realiseerde audiovisueel & IT marktleider BIS BV, onderdeel van Econocom, dit prachtige “digitale billboard” aan de ronde gevel van het AFAS Circustheater in Scheveningen. Zowel Stage Entertainment als Samsung en BIS zijn bijzonder tevreden met het eindresultaat.

Informeren en inspireren: Stage Entertainment heeft prachtige producties op zijn naam staan, zoals: Mamma Mia!, The Lion King en Wicked. Omdat de musicalproducent bekend staat om zijn visuele spektakelstukken, zocht de directie naar een mogelijkheid om hun gasten, met dynamische en prachtige visuele content, te informeren en te inspireren. Albert Verlinde, algemeen directeur en producent Stage Entertainment Nederland: “Een dynamische, high-end uitstraling is voor ons erg belangrijk. Nog voor onze gasten binnen zijn, willen we laten zien wat we in huis hebben. Dankzij hun jarenlange ervaring in display-technologie, en tal van bijzondere LED-oplossingen, was de keuze voor Samsung en BIS eenvoudig.”

Strenge installatie-eisen: Het curved LED screen is bevestigd op de ronde gevel van het AFAS Circustheater, een “in het oog springende” A-locatie op de Scheveningse boulevard. De soms extreme omstandigheden van zand, zon, zee, zout, wind en water, stellen niet alleen hoge eisen aan de kwaliteit van de LED wall zelf, maar ook aan de installatie van het scherm. Mede vanwege de strenge installatie-eisen, werd BIS gevraagd de Samsung LED wall te leveren én te installeren. Dankzij de kennis en ervaring van hun installatieteams, in combinatie met een grondige voorbereiding en project management, heeft BIS het volledige project in 30 dagen naar tevredenheid afgerond.

Klantbeleving centraal: Bart Donkersloot, sales director bij BIS, is trots op dit project: “Bij BIS stellen wij de klant centraal in denken en doen. Voor Stage Entertainment geldt 100% hetzelfde. In hun opdracht aan BIS werd met nadruk onderstreept, dat de beoogde oplossing de klantbeleving moest versterken. Ik vind het dan gewoon gaaf om te zien hoe alle puzzelstukjes op hun plaats zijn gevallen en wij – samen met Stage Entertainment en Samsung – erin geslaagd zijn deze klantwens te vertalen in een oogstrelende oplossing, die ook nog eens uniek is in de Benelux.”

Bron: BIS.nl/nieuws

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK