The Wall is de eerste modulaire MicroLED 146 inch TV

Samsung toont ‘s werelds eerste modulaire MicroLED TV van 146 inch tijdens CES. Het enorme toestel wordt “The Wall” genoemd.
Samsungs “The Wall” trekt zich niets aan van de grootte of de vorm. De minuscule (µm) LED-lampjes stralen zelf licht uit en zijn veel kleiner dan de huidige LEDs. De MicroLED-technologie zorgt ervoor dat het scherm geen kleurenfilters of achtergrondverlichting nodig heeft, om meeslepende kijkervaringen te bieden. De MicroLEDs hebben bovendien een langere levensduur en zijn effectiever door de hogere helderheid. Dat bespaart energie. Deze techniek zet de standaard voor de schermen van de toekomst.

Door de opbouw met modules en het randloze design kun je “The Wall” zo groot maken als je zelf wilt. Het scherm kan meerdere doelen dienen, van een scherm dat een hele muur bedekt tot een scherm in verschillende ruimtes.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK