Oprolbaar 18 inch scherm

BB160105 LG oprolbaar schermOp de jaarlijkse elektronica show CES in Las Vegas laat LG een prototype zien van een 18 inch oprolbaar scherm. Het scherm dat zich volledig als een stuk papier laat oprollen is gebaseerd op OLED technologie. Een techniek die ook gebruik wordt in de gebogen displays die steeds vaker toegepast wordt in mobiele telefoons.

Al eerder werden soortgelijke prototypes getoond door Sony, Samsung en Sharp maar nog niet eerder als een kant en klaar verkoopbaar product. Een stap die LG nu wel maakt. LG ziet gebogen schermen als een belangrijk onderscheidend verkooppunt. Het zijn maar liefst drie verschillende schermen die LG hier laat zien die allemaal zo oprolbaar zijn dat ze in een jaszak passen.

(bron: The Verge)

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK