UltraWide-scherm van 34 inch met panoramisch beeld

Philips scherm BBMMD merklicentiepartner voor Philips Monitors, kondigt een uitbreiding in de serie UltraWide-schermen van Philips aan.
De BDM3470UP, een nieuwe monitor van 34 inch, biedt Quad HD-resolutie die beelden tot leven brengt. Meerdere vensters kunnen eenvoudig naast elkaar worden weergegeven met enorm veel helderheid en detail, dankzij de panoramische UltraWide-desktop.
De kleuren van het nieuwste Philips-scherm worden door AH-IPS-panelen consistent helder en nauwkeurig gehouden, zelfs bij een kijkhoek van 178°. De panoramische UltraWide-weergave van 21:9 biedt ruimte voor meerdere vensters, waardoor het mogelijk is om bestanden naast elkaar te vergelijken of te multitasken bij verschillende toepassingen. De CrystalClear Quad HD-resolutie van 3440 x 1440 pixels maakt het mogelijk om met een ongeëvenaarde helderheid in te zoomen tot het allerkleinste detail. Voor nog meer helderheid en kleurechtheid, beschikt het nieuwe scherm ook over de Philips SmartUniformity modus; met speciale kleurberekeningen zorgt deze ervoor dat de gemiddelde helderheid van het scherm voor minimaal 95 procent uniform is.

Net als andere modellen van deze lijn heeft ook dit 34 inch-scherm meerdere aansluitingen, zoals HDMI, MHL voor mobiele media op het grote scherm, DisplayPort, DVI en VGA, en USB 3.0 voor een supersnelle dataoverdracht. Daarnaast beschikt het nieuwe scherm over MultiView om optimaal gebruik te kunnen maken van deze aansluitingen. Deze technologie stelt gebruikers in staat op twee apparaten tegelijkertijd te werken, bijvoorbeeld op een pc en een laptop. Het UltraWide-scherm kan hierbij worden opgedeeld, zodat de scherminhoud vanaf twee bronnen tegelijkertijd te bekijken is.

Het nieuwe Philips BDM3470UP-scherm van 34 inch is nu verkrijgbaar voor € 899,-.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK