Apple´s nieuwe 21,5 inch iMac: 4K resolutie voor 400 dollar meer

Apple 4K 21,5 inch iMacApple heeft een topmodel toegevoegd aan zijn iMac range. Het nieuwe model heeft een 21,5 inch beeldscherm met een 4K resolutie die met 10 miljoen pixels ook van dichtbij een superscherp beeld geeft, ideaal dus voor Photoshoppers. Een Intel Core i5-5675R processor met kloksnelheid van 31 GHZ, een standaard 8 GB geheugen en 1 TB harddisk geven voor de meeste gebruikers voldoende snelheid en capaciteit. Het nieuwe model gaat wel 400 dollar meer kosten. Apple introduceert ook een nieuw Magic Keyboard, de Magic Mouse 2 en de Magic Trackpad 2 die naast een restyling eindelijk ook via een Lightning poort hun batterijen opladen. Je bent dus af van het op de slechtste momenten moeten verwisselen van batterijen.


 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK