Het einde van Twitter: 99 dollar abonnement voor meer volgers

Niet alleen de financiële resultaten en het aantal nieuwe twitteraars vallen tegen, ook de zakelijke creativiteit van de social media gigant is een teleurstelling.
Het test nu, invitation only, een abonnement waarmee je voor 99 dollar per maand meer volgers kunt krijgen. Die ‘nieuwe’ volgers krijgen berichten van de abonneehouder op hun tijdlijn, of ze dat willen of niet. Wellicht zal een aantal zakelijke accounts en beroemdheden, zoals Trump, vallen voor deze aanbieding, maar het zou wel eens het einde kunnen betekenen van deze berichtendienst, omdat we ons niet kunnen voorstellen dat gebruikers het accepteren, en wat nog belangrijker is, dergelijke ongevraagde berichten zullen ook zakelijk geen succes zijn.
Lees meer over deze heilloze weg in het bericht op business insider via deze link.

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK