Twitter: meer gebruikers en adverteerders

twittertwittertwitterTwitter heeft in het eerste kwartaal van 2014 de omzet zien stijgen. Het bedrijf liet weten meer gebruikers en adverteerders te hebben getrokken. De omzet verdubbelde ruimschoots tot 250,3 miljoen dollar, hoger dan de eerder afgegeven verwachting van het bedrijf. Het aantal gebruikers van de internetberichtendienst steeg met 25 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, tot 255 miljoen. In de eerste drie maanden van 2013 groeide het aantal gebruikers overigens nog met 30 procent.
Twitter heeft daarentegen wel last van concurrentie van onder meer Facebook, Snapchat en Instagram, die aan populariteit winnen bij mensen die korte berichten samen met video’s of foto’s op het internet willen zetten.
ANP

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK