International Print Day 2015 #IPD15

PrintNOWHet is International Print Day 2015, een 24 uur lang social media event, juist om de kracht en creativiteit van print te benadrukken en vieren. Print-, papier- en design professionals van over de hele wereld worden aangemoedigd om hun meest geweldige voorbeelden van print en marketing te delen via social media.

“Help CMYK love trend the planet”, geven de organisatoren aan in hun persbericht. Het thema van dit jaar is #PrintNOW”. Samen met #IPD15, is deze hashtag ontworpen voor alle print professionals om te gebruiken wanneer zij voorbeelden van print willen delen op sociale media als Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Facebook , YouTube en ga zo maar door. Commerciële drukkers, drukwerkinkopers, papierfabrieken, grafisch ontwerpers, uitgevers, marketeers en fabrikanten worden aangespoord om deel te nemen aan dit wereldwijde evenement.

International Print Day 2014 resulteerde in 8.683 Tweets, afgeleverd op 23.023.968 tijdlijnen. De organisatie van IPD 2015 verwacht deze aantallen dit jaar ruimschoots te overtreffen.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK