Een Iconic cadeau voor Apple fans: Een 250 dollar koffietafelboek met productfoto’s

Iconic Apple bookDe Apple design cult heeft met het koffietafelboek van Jonathan Zufi weer een extra impuls gekregen. Zufi verzamelde een collectie product foto’s uit de rijke historie van Apple. Vier jaar lang kocht hij via marktplaatsen als E-bay Apple producten en fotografeerde die met minutieus geduld en vakmanschap. In eigen beheer maakte hij van die collectie een boek dat het ultieme cadeau is voor elke Apple fan of voor ontwerpers die de volgende Jon Ivey willen worden. De standaardversie kost op Amazon 52 dollar, maar is op dit moment niet op voorraad, de Ultimate Edition met op de omslag een led lichtje dat net als op een Mac zachtjes knippert is via de website van Zufi te bestellen voor 250 dollar.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK