Nieuw in Nederland: de Mantelzorgkalender

Anja Kalk van de Kalendergigant was 12 jaar mantelzorger voor moeder, vader en schoonmoeder.
Dat bracht haar op het idee om een unieke kalender te ontwikkelen: de Mantelzorgkalender, waarmee ze ook meedoet aan de Kalender Wedstrijd.
De mantelzorgkalender wordt geleverd met een praktisch stickervel met iconen erop. Hiermee wordt het visueel voor de personen als zij een afspraak hebben, naar de kapper of pedicure moeten, etc.

Er is plaats voor een lievelingsfoto en als de visite er ook op schrijft dat zij geweest is, dan wordt het zelfs een dagboekje waarin je terug kunt kijken, omdat je de bladen kunt omslaan. Wat is er fijner als je bijv. bij je moeder komt en er staan plots bloemen, terwijl zij zelf niet weet van wie of hoe die bloemen daar komen. Als tante Bep dan heeft opgeschreven dat zij op bezoek is geweest, heb je gelijk gesprekstof.

De kalender is in twee uitvoeringen verkrijgbaar op: www.mantelzorgkalender.nl

Het verschil tussen deze twee neutrale uitvoeringen zit hem in het achterschild. Er is een uitvoering voor gebruik in het verzorgings- of verpleeghuis, maar ook één voor het gebruik thuis voor de thuiszorg en wijkverpleging.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK