Adverteren? Bel ons +31618883969 sales@blokboek.com

Nieuw in Nederland: de Mantelzorgkalender

Anja Kalk van de Kalendergigant was 12 jaar mantelzorger voor moeder, vader en schoonmoeder.
Dat bracht haar op het idee om een unieke kalender te ontwikkelen: de Mantelzorgkalender, waarmee ze ook meedoet aan de Kalender Wedstrijd.
De mantelzorgkalender wordt geleverd met een praktisch stickervel met iconen erop. Hiermee wordt het visueel voor de personen als zij een afspraak hebben, naar de kapper of pedicure moeten, etc.

Er is plaats voor een lievelingsfoto en als de visite er ook op schrijft dat zij geweest is, dan wordt het zelfs een dagboekje waarin je terug kunt kijken, omdat je de bladen kunt omslaan. Wat is er fijner als je bijv. bij je moeder komt en er staan plots bloemen, terwijl zij zelf niet weet van wie of hoe die bloemen daar komen. Als tante Bep dan heeft opgeschreven dat zij op bezoek is geweest, heb je gelijk gesprekstof.

De kalender is in twee uitvoeringen verkrijgbaar op: www.mantelzorgkalender.nl

Het verschil tussen deze twee neutrale uitvoeringen zit hem in het achterschild. Er is een uitvoering voor gebruik in het verzorgings- of verpleeghuis, maar ook één voor het gebruik thuis voor de thuiszorg en wijkverpleging.

Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK