Shopping wall in Den Haag

Het Haagse winkelcentrum New Babylon beschikt vanaf medio februari over de eerste shopping wall. Voorbijgangers kunnen producten van onder meer hollandsnieuwe en Huawei uit de zogenoemde The Shopping Wall kopen.

shopping wall
De Nederlandse ontwikkelaar Automated Retail Concepts plaatste al vending machines op luchthavens in binnen- en buitenland. Zo verwelkomde Schiphol twee jaar terug al een automaat van telecomaanbieder hollandsnieuwe. Het bedrijf verlegt nu zijn aandacht naar onder meer winkelcentra. De variant in New Babylon wordt de eerste ‘Wall’, waarbij consumenten producten van meerdere partijen kunnen kopen. Binnenkort kan de klant via The Shopping Wall ook het volledige online assortiment thuis laten bezorgen. The Shopping Wall is een oplossing voor retailers en merken die graag op een high-traffic locatie aanwezig willen zijn, zonder daarbij over veel vierkante meters te hoeven beschikken. De verkoopautomaten stimuleren impulsief koopgedrag. Consumenten halen producten uit The Shopping Wall waar ze geen verkoopondersteuning voor nodig hebben. Dat zijn producten die de consument kent en impulsief koopt omdat ze op dat moment op zijn netvlies landen.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK