Koenig & Bauer wel naar drupa

Koenig & Bauer maakte haast met de bevestiging wel aan drupa deel te nemen, nadat Heidelberg de deelname had afgezegd. De fabrikant deed onlangs verschillende virtuele aankondigingen.

Beurs wel belangrijk

koenig-bauer

Claus Bolza-Schünemann, CEO van het bedrijf, zegt dat het bedrijf nog volop vertrouwen heeft in een offline beurs als drupa. “Natuurlijk is de situatie niet meer te vergelijken als voor het corona-tijdperk.” Maar de fabrikant benadrukt het belang van zien, voelen en ervaren. Ook Koenig & Bauer heeft haar communicatie met doelgroepen voorzien van online varianten en loopt op dat gebeid dus zeker niet achter. Claus Bolza-Schünemann: “Maar er gaat niets boven de ervaring uit eerste hand van de nieuwste technologieën in reactie met een publiek en het beursgevoel.”

Nieuwe Rapida 106 X trok virtueel veel aandacht

Lees meer over de aankondigingen bij printmedianieuws

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK